VOORDRACHT: ‘STRESS en BURNOUT’

Een krachtige en natuurlijke aanpak

Stress is iets wat bijna iedereen kent. In onze maatschappij is voornamelijk chonische stress de grote boosdoener. Niet zelden leidt dit tot een ‘burn-out‘. Deze, in de psychologie bekende, term is jammer genoeg een begrip geworden in onze maatschappij. Mensen gaan eraan kapot, bedrijven gaan eronder gebukt en de maatschappij zit opgezadeld met enorme rekeningen.

De mensen die het meemaakten weten wat voor enorm probleem een burn-out betekent. Het mag duidelijk zijn dat enkel een grondige en holistische aanpak bij de wortel hier echt iets kan betekenen.

Deze voordracht geven wij graag ook naar bedrijven toe: ‘hoe kan je het probleem van burn-out effectief bestrijden en voorkomen?’

In deze voordracht wordt, op een voor iedereen begrijpbare manier, uitgelegd hoe stress functioneert en hoe het tot een burn-out kan komen. Verschillende factoren, zowel individuele als collectieve (vb berijfscultuur of maatschappelijke waarden), spelen een cruciale rol. Er wordt ingegaan op het ontstaan, de symptomatologie en vooral op het verhelpen of voorkomen van burn-out. Ook voor bedrijfsleiders is dit een sterk aan te raden voordracht.

  • DATUM: maandag 12 september 2016
  • TIJD: 19u30
  • PLAATS: zaal Rinus, Ten Elsberge, Beverenseaardeweg te Roeselare
  • PRIJS: 10€ 
  • INSCHRIJVEN: is noodzakelijk en kan HIER.