3 osteopaten

De Praktijk voor Osteopathie Roeselare ‘3 Osteopaten’ is een groepspraktijk met een missie. We bieden u osteopathie op het hoogste niveau. Hier vindt u enkel professionele osteopaten die academisch werden opgeleid.

De praktijk werd opgericht in 1998 door Johan Schelpe. In 2003 kwam Ellen Ghekiere versterking bieden. Sinds 2015 vervolledigd Reiner Cremers het team.

De naam “3 osteopaten” verwijst naar het magische getal 3. Alle goede dingen bestaan uit 3. Binnen de osteopathie wordt klassiek gewerkt in de 3 grote systemen: het bewegingsapparaat (parietaal), de organen (visceraal) en de schedel en de vliezen (cranio-sacraal). In de driehoek van de gezondheid vinden we de mechanische, biochemische en de emotionele zijde die zich onderling beïnvloeden. Zo zijn er nog tal van voorbeelden met het getal 3…..

In het logo vind u de woorden “vitaal” en “bewust” terug. Deze representeren onze drive en overtuiging. Onze slagzin is luidt namelijk: “Vitaliseren voor een nieuw gezondheidsbewustzijn“. Voor meer uitleg lees onze missie.