baby’s

Uw baby is een wondertje. De liefde is nooit zo groot als voor je eigen baby.
Het is een wonder als je bedenkt dat alles begint bij de versmelting van 2 cellen die in 9 maanden tijd uitgroeien tot uw kind. Dit alles gaat vanzelf, door de natuurlijke kracht.

Dit wonder wilt u natuurlijk enkel toevertrouwen in de beste handen. U wilt een zachte en effectieve behandeling die ervoor zorgt dat uw kind zijn natuurlijke krachten optimaal kan benutten. U weet dat een symptoom bij uw kind een signaal is dat er iets niet 100% functioneert zoals het hoort. Met medicijnen kan je het signaal wegwerken maar daarmee is het onderliggende probleem niet opgelost. U bent op zoek om ook de oorzaak van de klachten te vinden.

Osteopathisch gaan wij door middel van zachte en effectieve behandeling kleine of grotere bewegingsproblemen losmaken waardoor alle structuren in het kleine lichaampje van uw baby weer de mogelijkheid hebben optimaal te werken en hun natuurlijke functie weer uit te voeren.

De behandelingen zijn zacht, veilig en effecient. Na enkele behandelingen merkt u al het verschil.

In de ideale wereld zou elke baby osteopathisch moeten worden gescreend (dit betekent: ook worden behandeld als ze geen problemen hebben). Kleine blokkades kunnen soms grote gevolgen hebben en zijn bij baby’s enorm snel weggewerkt.

Kies voor het beste voor uw baby en overtuig uwzelf door hier een afspraak te maken bij één van de osteopaten.

 

Enkele van vele indicaties zijn:

  • reflux
  • huilbaby’s
  • krampjes
  • slechte vertering
  • bedplassen
  • oogproblemen (een oogje draait naar binnen)